Afstand Amsterdam Parijs


Van Huidige locatie
Naar
 

Amsterdam - Parijs

De afstand tussen Parijs en Amsterdam is ongeveer 509 kilometer. Er zijn diverse snelwegen die deze twee plaatsen verbindt. Natuurlijk kun je ook de trein overwegen en zelf vliegen naar Parijs is een optie.

Met de trein naar Parijs

Waarom zou je de auto nemen? In Parijs is het toch lastig parkeren. Denk je er zo over overweeg dan om bijvoorbeeld de Thalys te pakken. De door de NS afgegeven reistijd Amsterdam - Parijs is 3,18 uur. Deze vorm van reizen is zeer betaalbaar en de verbindingen zijn goed.
Lees hier meer over de treinreizen naar Parijs. Uitgelegd door NS Internationaal.

trein parijs
Met het vliegtuig naar Parijs

Wil je echt snel in Parijs zijn kun je ook vliegend er naar toe. Zo vliegt de KLM maar liefst 12 keer per dag naar de Frans hoofdstad. Of je veel tijd wint dat is de vraag want je moet natuurlijk eerst op Schiphol komen. Dan inchecken en in Parijs zul je ook van het vliegveld naar jouw bestemming moeten gaan. Maar toch, het is wel een optie om zo te reizen. Wil je weten hoe lang je erover doet? Kijk dan op deze pagina want hier kun je de vliegtijd berekenen.

Verder berekenen

Deze route hebben wij al voor je berekend. Als je wilt kun je direct verder zoeken door in het menu nieuwe plaatsen in te voeren.