Disclaimer


Van Huidige locatie
Naar
 

Disclaimer

Gebruik je onze website, dan mag je dit van ons verwachten.

Wij zijn natuurlijk erg blij dat je gebruik maakt van onze website om de afstand tussen twee plaatsen op aarde te berekenen. Echter kunnen we je niet alles garanderen, dat is niet eerlijk en daar willen wij eerlijk over zijn.

Onze website wordt gehost bij een derde partij, wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de werking van de website. Natuurlijk hebben we goede afspraken met onze leverancier, toch kan het voorkomen dat de website (tijdelijk) niet werkt. Je kunt ons hier niet voor aansprakelijk stellen, in geen enkel geval kunnen wij hier voor aansprakelijk worden gesteld. Wij maken gebruik van diensten van derden (andere partijen dan wijzelf) om de afstand tussen twee locaties te berekenen. Voor de nauwkeurigheid zijn wij ook afhankelijk van de diensten die wijzelf niet leveren. Indien de nauwkeurigheid van de berekening niet overeenkomstig de werkelijkheid is, dan zijn wij hier niet aansprakelijk voor. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid op de diensten die wij geleverd krijgen van derden. Tevens zijn wij niet aansprakelijk over eventuele schade welke voortkomt uit een berekening die gedaan is via onze website. Het betreft ten alle tijden een dienst die bij benadering de afstand berekend, op basis van diensten van derden. Ook kun je geen rechten en of plichten ontlenen aan de content (teksten, uitingen, meningen, etc.) op onze website. Wij controleren zo goed als mogelijk alle te plaatsen content, maar zijn niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in de content.

Wat je wel van ons mag verwachten is dat wij alles in het werk stellen om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren. Wij willen je natuurlijk op een eenvoudige manier de afstand zo goed mogelijk laten berekenen. Je blijft wel zelf verantwoordelijk voor de door jou in te voeren gegevens die leiden tot het berekenen van een afstand. Mocht je fouten ontdekken op onze website dan willen we he graag vragen dit te melden via onze contact pagina. Op die manier kunnen we de kwaliteit van onze website hoog houden. Samen met onze bezoekers kunnen we de kwaliteit van de website alleen maar verbeteren. Klik hier om terug te gaan naar Afstand berekenen